Sledujte nás na Facebooku pro nejčerstvější zprávy


 
Veletrh Toy Fair
FOTOGRAFIE: Flickr

Nej hračky roku představil letošní Toy Fair

21. February 2014 | Společnost
Představte si obrovské kouzelné hřiště, kde se na chvíli můžete cítit jako v oživlé pohádce Toy Story. Tak nějak vypadá největší veletrh hraček na západní polokouli, který se každoročně koná v New Yorku. Více než tisícovka herních společností i letos představila nejnovější trendy v herním odvětví. A nejde jenom o počítače a stolní hry, jak by se mohlo zdát. Podívejte se na 5 zajímavých hraček Toy Fair 2014.


ABC Entertainment News|ABC Business News

1. Části lidského těla jako polštáře

Není nic roztomilejšího, nač můžete ulehnout, než plyšový polštářek ve tvaru červené krvinky, kousku kůže nebo střev. Skutečně nejde o nic děsivého, polštáře se dokonce usmívají. Desivá je možná jenom cena - jeden polštář stojí asi dvacet dolarů.

ZDROJ: AMBER WILLIAMS, POPSCI

2. Tajemství létání odhaleno

Hračky s názvem Worx Toys vás naučí létat. Tedy, spíš vám vysvětlí, jak vlastně fungují a objasní vám tajemství, jak se odpichují od země. Pod heslem Zjisti jak to funguje! firma Worx Toys představuje auta, motorky, vrtulníky nebo i letadla. Všechna maji průsvitný zevnějšek přes který je vidět, jak ta která část stroje pracuje a nač slouží. Určitě je to zábavnější než fyzika!

Amber Williams, popsci

3. Ozobot

Možná trochu nudně působí na první pohled Ozobot, který však možná nadchne milovníky programování. Jde o malého robota ve tvaru polokoule, který se pohybuje takovým směrem a rychlostí, které mu určíte kreslením na tabletu. Na požádání také tancuje.

4. Medvídek na pokec

Že mluvit s plyšovými zvířátky nahlas je divný? To jo, je to celkem divný i potichu. Snad kromě medvídka zvaného wikiBear, který díky připojení na internet dokáže vést (téměř) srozumitelný dialog, odpovídat na otázky a také vypráví vtipy.

wikibear

5. Autíčka

Závodní autíčka by na veletrhu jakým je Toy Fair nemohla chybět. Tyhle miniaturní auta ale umí úplně všechno, co ta skutečná. Modarri cars i na podlaze nebo koberci dělají drifty a osmičky.